Ledaren av amerikanska skotercrosserien klar för Falun

Postad 29 februari 2012   Super Snowcross

Tim Tremblay leder just nu den Amerikanska skotercrosserien och vi kan nu meddela att han kommer till Falun för att utmana det redan starka startfältet om medaljerna. Tim tar även med sig teamkompisen Emil Öhman till Falun.

Tim kommer att tävla i Super Snowcross – Pro Open. Han är född 1986 och har kört skotercross i 3 år. Tim Tremblay har aldrig varit i Sverige tidigare men man kan gissa att han får god hjälp av sin teamkompis när han kommer hit. Tremblay tävlar för Team Warnert Racing där även svensken Emil Öhman kör.

Emil Öhman som vann VM i Finland förra året kommer även han hem från staterna och tävlar. Öhman är från Piteå och tävlar för Älvsbyns MS. I Sverige kör han i BRP Racing Team och i USA för Warnert Racing. Emil är även han född 1986 och har de senaste åren tävlat i USA. Tremblay har nummer 11 på ryggen och Öhman nummer 27.

Läs mer om Tremblay »

Läs mer om Emil Öhman »

Läs mer om våra åkare »

Det här går också att läsa på: Engelska

Skriv en kommentar